Casă de Comenzi Bijuterii Personalizate și Unicate de Înaltă Calitate

Retailer Oficial Diamante Naturale GIA 💎

Casă de Comenzi Bijuterii Personalizate și Unicate de Înaltă Calitate

Retailer Oficial Diamante Naturale GIA 💎

Ghid Pietre Pretioase si Semipretioase Zodiacale

Adam Alexandru
Adam Alexandru

Probabil că sunteți familiarizat cu ideea pietrelor pretioase si semipretioase norocoase in functie de ziua de nastere. Cel mai adesea, ne lovim de ele când vedem bijuterii sau alte produse cu pietre pretioase în funcție de luna în care ne-am născut. Dar știați că există o piatră de naștere care corespunde lunii dvs. de naștere, semnului zodiacal occidental și ziua săptămânii?

– Lumea cristalelor este foarte fascinantă și sunt multe de explorat. Fiecare cristal are proprietăți diferite, astfel încât utilizarea corectă a acestora ne poate ajuta să ne atingem obiectivele mai ușor și cu o mai mare conștientizare, sau să lucrăm la unele probleme și din nou să ne îmbunătățim zilele din punct de vedere psiho-fizic.

– Un alt aspect interesant al cristaloterapiei este că fiecare semn zodiacal are o afinitate naturală cu anumite cristale și pietre, iar aceste combinații pot genera un schimb puternic și magic de energii.

Pietrele prețioase ale zodiacului sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de pietre astrale. Astralul este derivat din Astrologie. Aceasta nu este o știință, dar este distractiv și satisfăcător să știi. Diferența dintre pietrele prețioase astrologice și pietrele de naștere moderne este că pietrele prețioase astrologice se bazează pe semnul dvs. zodiacal și pe energiile pe care le primește de la constelații. Pietrele de naștere moderne sunt centrate pe luna nașterii calendaristice.

– Acestea sunt cele mai frecvente dintre pietrele zodiacale. Dar nu există nicio autoritate oficială care să fi aprobat aceste pietre, doar majoritatea surselor aprobă. Se crede că puterea semnului zodiacal poate influența averea vieții tale. Poartându-vă piatra, indiferent dacă este pe un obiect tradițional, cum ar fi cerceii sau un colier, un proiect de bijuterii personalizate axate pe piatră zodiacală sau proiect de reproiectare a inelelor, sau făcând ceva mai dinamic, cum ar fi un inel de logodnă personalizat din piatră prețioasă zodiacal, bazat pe cel mai bun inel pentru semnul tău zodiacal și piatră prețioasă, poți întări energiile bune din viața ta. Aceasta va avea caracteristici de vindecare pentru a aduce beneficii minții și corpului. Vestea bună este că de obicei există mai multe pietre pentru fiecare zodiac, așa că ar trebui să le alegeți pe cele la care simțiți o legătură. Este foarte important ca conexiunea pe care o simțiți să fie puternică și puternică.

– Să aflăm împreună cristalul perfect pentru fiecare semn zodiacal și proprietățile lor.

Istoria pietrelor pretioase si semipretioase norocoase in functie de data nasterii.

– Această tradiție a pietrei nașterii se întoarce la Cartea Exodului, în care primul mare preot al israeliților purta un pieptar cu douăsprezece pietre, despre care se crede că au puteri magice, reprezentând cele douăsprezece triburi ale lui Israel. A devenit o tradiție pentru creștini să poarte toate cele douăsprezece pietre, amintindu-și pieptarul. Odată cu trecerea timpului, oamenii au început să se rotească prin colecția lor și să poarte singură o piatră, pe baza căreia se credea că avea puteri sporite în acel moment. Acest lucru a evoluat în cele din urmă pentru a asocia pietre prețioase particulare cu lunile de naștere.

– În plus, multe culturi antice diferite venerau pietre prețioase și le-au conectat la sistemele lor calendaristice. De exemplu, textele hinduse conectează pietre specifice la anumite planete și zile ale săptămânii. Astrologii vedici recomandă pietrelor prețioase unor persoane pe baza hărții lor astrologice.

– În 1912, o listă de pietre de naștere bazate pe lună a fost standardizată în Statele Unite de către Asociația Națională a Bijuteriilor. Au fost alese pe baza tradiției, precum și care pietre ar putea fi vândute în mod realist de bijutieri americani. Lista oficială a fost actualizată, deci este posibil să vedeți diferite pietre de naștere pentru luna dvs., în funcție de locul în care vă uitați.

Pietre norocoase de naștere in functie de luna nasterii

Luna Nașterii Piatra Nașterii

Ianuarie

Granat pentru pasiune și fericire

Februarie

Ametist pentru relaxare și intuiție

Martie

Aquamarine pentru protecție și comunicare

Piatra de sânge pentru energie și încredere

Aprilie

Diamant pentru dragoste și longevitate


Mai

Smarald pentru dragoste și bunătate


Iunie

Perla pentru simplitate și puritate

Piatra lunii pentru intuiție și feminitate

Alexandrit pentru echilibru și bucurie


Iulie

Rubin pentru protecție și vitalitate


August

Peridot pentru protecție și lumină

Spinel pentru armonie și vindecare

Sardonyx pentru curaj și comunicare

Septembrie

Safir pentru auto-exprimare și sinceritate


Octombrie

Opal pentru adevăr și protecție

Turmalină pentru protecție și creativitate

Noiembrie

Topaz pentru putere și inteligență

Citrin pentru abundență și fericire

Decembrie

Turcoaz pentru sănătate și noroc

Tanzanit pentru intuiție și trezire spirituală

Zircon pentru protecție și înțelepciune

Pietrele de naștere după semn astrologic.

Pe lângă luna nașterii, puteți găsi o piatră de naștere pentru semnul astrologic occidental. Notă: nu există o listă oficială standardizată a pietrelor de naștere bazate pe semne astrologice, dar există unele asociații tradiționale.

Semn Astrologic Data Pietrelor de Naștere

Vărsător 21 ianuarie – 19 februarie Granat pentru vitalitate și pasiune

Pești 20 februarie – 20 mart Ametist pentru calm și vindecare

Berbec 21 martie – 20 aprilie Piatră de sânge pentru acțiune și vitalitate

Taur 21 aprilie – 21 mai Safir pentru auto-exprimare și adevăr

Gemeni 22 mai – 21 iunie Agat pentru echilibru și stabilitate

Rac 22 iunie – 22 iulie Smarald pentru dragoste și bunătate

Leo 23 iulie – 22 august Onix pentru putere și calm

Fecioară 23 august – 23 septembrie Corneliană pentru încredere și pasiune

Balanță 24 septembrie – 23 octombrie Peridot pentru strălucire și scop

Scorpion 24 octombrie – 22 noiembrie Topaz pentru putere și inteligență

Săgetător 23 noiembrie – 21 decembrie Turcoaz pentru sănătate și noroc

Capricorn 22 decembrie – 20 ianuarie Rubin pentru protecție și vitalitate

Pietre de naștere după ziua săptămânii

Când vine vorba de pietre de naștere bazate pe ziua săptămânii, fiecare zi are o conducătoare planetară în astrologie și fiecare dintre aceste planete este conectată la anumite pietre prețioase. De exemplu, luni este condusă de lună („lună!”), Care este adesea asociată cu piatra lunii.

Ziua săptămânii care stăpânește Planeta de naștere

Lună Lună Piatră de lună pentru intuiție și scop

Marți Marte Rubin pentru pasiune și energie

Miercuri Mercury Emerald pentru calm și echilibru

Joi Jupiter Safir galben pentru fericire și prosperitate

Vineri Venus Diamond pentru dragoste și frumusețe

Sâmbătă Satir albastru safir pentru sinceritate și fidelitate

Citrinul Soarelui de Duminică pentru abundență și strălucire

Lucrul cu piatra ta de naștere

Dacă lucrul cu piatra de naștere rezonează cu dvs., vă recomandăm să vă uitați la pietrele asociate cu luna, semnul astrologic și ziua săptămânii și să vedeți ce vă cheamă. Nu există un răspuns corect aici, așa că încrede-te în intuiția ta!

– O altă opțiune, dacă niciuna dintre pietre nu se simte potrivită pentru dvs., este să vă uitați la calitățile asociate cu semnul zodiacal sau cu planeta conducătoare din ziua săptămânii și să căutați care pietre ar putea fi de susținere sau echilibrate cu energia respectivă.

După ce ați găsit o piatră cu care doriți să lucrați, există câteva moduri în care o puteți încorpora în viața voastră. Poate doriți să îl purtați pe corp sub formă de bijuterii. Acest lucru vă poate ajuta să vă simțiți protejați și susținuți pe măsură ce vă aflați în lume. De asemenea, îl puteți așeza în casa dvs. ca obiect decorativ sau pe altar și puteți petrece timp stând sau meditând cu el. Asigurați-vă că vă curățați piatra și stabiliți o intenție pentru modul în care doriți să vă susțină în viața voastră.

– Poti alege toate tipologiile de bijuterii pentru a purta piatra ta zodiacala, inele, verighete, bratari, coliere, pandante, cercei, brose, pierceing. Acestea pot fi lucrate in aur 14k sau 18k, aur alb, aur galben, aur roz, aur rosu, aur negru, platina 950.

– Acestea sunt cele mai frecvente dintre pietrele zodiacale. Dar nu există nicio autoritate oficială care să fi aprobat aceste pietre, doar majoritatea surselor aprobă. Se crede că puterea semnului zodiacal poate influența averea vieții tale. Purtându-vă piatra, fie că aveți un obiect tradițional, cum ar fi cerceii sau un colier, un proiect de bijuterii personalizate axate pe piatră prețioasă zodiacală sau proiect de reproiectare a inelelor, sau făcând ceva mai dinamic, cum ar fi un inel de logodnă personalizat bazat pe cel mai bun inel pentru semnul tău zodiacal și piatră prețioasă, poți întări energiile bune din viața ta. Aceasta va avea caracteristici de vindecare pentru a beneficia mintea și corpul. Vestea bună este că există, de obicei, mai multe pietre pentru fiecare zodiac, deci ar trebui să le alegeți pe cele cu care simțiți o legătură. Este cel mai important ca conexiunea pe care o simțiți să fie puternică și puternică.

Alege Bijuterii, Inele de Logodna cu Pietre Pretioase:

https://www.adamevediamonds.com/ro/inele-de-logodna

Alege un Diamant, Diamant Negru sau Fancy Color Pentru Bijuteria Ta:

https://www.adamevediamonds.com/ro/diamante?sort=p.price&order=ASC

Comanda o Bijuterie cu Piatra Pretioasa ori Semipretioasa dupa cum Doresti:

PROGRAM :

Only by Appointment

LUNI – JOI: 12:00 – 19:00

Comenzi și Vanzari

VINERI – DUMINICA: 10:00 – 14:00

Predari Comenzi

Telefon si WhatsApp: +40723133504

 

Email: adamevediamonds@gmail.com

Loading

Sidebar
Shop
Search
Wishlist
×

 

Bună!

Ce bijuterie îți dorești?

× Bună!