Casă de Comenzi Bijuterii Personalizate și Unicate de Înaltă Calitate

Retailer Oficial Diamante Naturale GIA 💎

Casă de Comenzi Bijuterii Personalizate și Unicate de Înaltă Calitate

Retailer Oficial Diamante Naturale GIA 💎

Despre Noi

- Adam & Eve Diamonds a luat nastere din pasiunea pentru bijuterii si pietre pretioase, din armonia acestor bogatii minunate oferite de natura. 

Prima creatie de bijuterie am avut-o in anul 1995, si o constat intr-o bratara din piele cu elemente din aur, concepute de mine si lucrate toate manual. Am purtat-o pana s-a rupt pielea, zi de zi, fara intrerupere, atat de mult am iubit acea bratara lucrata de mine, pentru mine. 

De-a lungul timpului, in anii ce au urmat, am produs din imaginatia mea, cateva inele in aur cu diverse pietre pretioase, ca safirul, smaraldul si rubinul, piese exceptionale, prin simplul fapt ca sunt unicate, nimeni nu mai are acelasi model.

 - Natura si insasi viata mi-au fost profesori in materie de imaginatie, m-au inspirat din fructe, ca zmeura, mura, capsuna, fluturi multicolori, animale gingase, cerul si stelele, din dragostea ce o port fata de familie, de mama, de iubita si sotie, am creat si produs din inspiratia naturala a lumii. 

Ulterior, ce este adevarat, am lucrat bijuterii personalizate mai mult pentru femeia din viata mea, si mult mai putin pentru mine, asa cum este si normal. 

Adam & Eve Diamonds a luat nastere oficial in 2009. Din acest an, multumim mii de clienti ce ne onoreaza prin comenzile lor de bijuterii, inele de logodna si verighete, pe care le lucram in atelierele noastre din Romania in proportie de 90%, sau Marea Britanie, cand noi suntem prea aglomerati, productia manuala fiind limitativa cantitativ in timp. 

Eu zic asa, daca vrei o bijuterie doar a ta, atunci trebuie sa fie unicat nu?!  De ce as alege o bijuterie, un inel de logodna sau verighete ce sunt lucrate in serie lunga si le pot vedea si pe mana altei persoane, si in realitate atat de impersonale?! Raspunsul meu il cunosti deja.  

- Prin Adam & Eve Diamonds, poti avea orice model de bijuterie iti doresti, exact asa cum iti doresti, unicat, asa cum esti si Tu. 

Iti vom fauri in atelierele noastre din Bucuresti, manual, orice model de bijuterie iti doresti tu, in aur 14k si 18k, aur de orice culoare, alb, galben, roz sau negru. Putem produce si bijuterii in platina 950 sau chiar 999 puritate. In situatii ce permite asta, lucram bijuterii si in aur de 20k, 22k sau chiar 24k. 

 - Fie ca alegi o bijuterie personalizata pentru tine, pentru un cadou special, o aniversare, un inel de logodna, verighete pline de dragoste pentru casatoria ta, doresti sa marchezi un eveniment important, nasterea unui prunc, ori pur si simplu fara motiv, alege sa ai o bijuterie lucrata manual doar pentru tine. 

 - Unicitatea si calitatea bijuteriilor lucrate manual sunt cu mult superioare, ele sunt atemporale, dainuie prin secole la propriu, raman in familia ta generatii.

Aceste bijuterii minunate, le putem innobila cu diamante naturale certificate GIA, diamante fancy color si diamante negre. Ori pentru o efervescenta a culorii, putem alege safire, smaralde, rubine, tanzanite sau alexandrite. Lista este lunga si la pietre semi-pretioase, poti alege orice, pietre norocoase zodiacale sau aniversare, iar combinatiile sunt potential infinite pentru e definii bijuteria Ta. 

 - Pentru acest aspect suntem noi aici, te asteptam cu mult drag sa iti producem cele mai frumoase bijuterii din Romania, care vor fi doar ale tale, unicat, asa cum esti si Tu.

Echipa AED România

Adam Alexandru

Fondator si Președinte AED

Raluca Adam

Consilier Privat Vânzări AED

Viorica Cuzdrionean

Asistent Vânzări AED

Shop
Search
Wishlist
×

 

Bună!

Ce bijuterie îți dorești?

× Bună!